Tässä yksi ohje kukkien tekoon. Kehittelin tämän eilen illalla / viime yönä, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Ei, siis nukkuahan ei voi yöllä, kun on kesäloma.

Tarvikkeet siis kaikki Tiimarista saatavia: silkkipaperia (värillä ei väliä), vihreää rautalankaa ja sydänkuvioleikkuri. Lisäksi tietysti yleisliimaa (liimapuikkokin kelvannee silkkipaperin liimaukseen) ja pieni tikku liiman tökkimiseen.

107936.jpg

Otetaan kuvioleikkurilla silkkipaperista sydämenmuotoisia paloja ja pätkitään rautalankaa sivuleikkureilla sopiviksi pätkiksi (n. 3 senttiä). Silkkipaperi kannattaa laittaa ainakin kuusin, ellei kahdeksan kerroin, ettei kuvioleikkuri mene jumiin. Juu, testattu on.

107937.jpg

Seuraavaksi liimaillaan sydämet rautalangan päähän niin, että sydämen alaosa tulee rautalangan päähän. 4-7 sydäntä per kukka on aika hyvä, riippuu tietysti, kuinka tuuhean kukan haluaa. Sitten vaan vähän pörhitään terälehtiä parempaan muotoon ja siinä ne sitten on. Lehdet voi tehdä vaikka rautalanka + maalarinteippi + maali -yhdistelmällä.

107938.jpg

Kuva valmiista kukka-asetelmasta.

108180.jpg