Vähän on ollut hiljaista tämä mun blogielämä viime aikoina. Just kun sain työkiireet vähän vähemmäksi, tulin kipeäksi. Eilinen meni puolesta päivästä eteenpäin kokonaan peiton alla ilman, että edes sähköposteja kävin lukemassa. Tänään sentään jaksan raahautua koneen ääreen hetkeksi. Tylsää vaan makoilla. Nukkuessahan aika enimäkseen menee, joten askarteluista ei voi haaveillakaan. Miksi aina näin...

Huomenna olisi lähtö vanhempien luo. Sieltä sitten siirtyminen appivanhempien luo. Junalla kun liikkuu, niin ei voi raahata mukanaan loputtomasti askartelutarvikkeita. Etenkään nyt, kun on mukana yli viikon muut tarvikkeet ja joululahjat. Höh.

Tässä vähän kuvaa siitä, mitä on tullut vähinä vapaa-aikoina tehtyä viimesen parin viikon aikana. Häiden paikkakortit alkaa olla valmiina. Muutamista puuttuu vielä nimet, kun en ole ihan viimeistä osallistujalistaa äidiltä vielä saanut. Mutta eiköhän sekin selviä illan mittaan.

308979.jpg

Ja tällasia heijastimia on tullut väsättyä 39 kappaletta. Kyllä on porukka junassa tuijottanut, kun olen näitä työmatkoilla ommellut. Tuijottakoot. Jos ei ole ennen heijastinta nähnyt, niin lienee korkea aika tutustua =).

308980.jpg