Eli lastenhuoneenalku. Eilen illalla ja tänään aamulla on tullut väsäiltyä sitä pitkään haaveileimaani lastenhuoneboksia. Ihan vauvallehan tuo huone on, kun on pinnasänkykin. Tavaraa on vielä hyvin vähän, kun tuo boksi on yllättävän iso. Lattialla muutamia leikkipalikoita ja pari lelua ei ehkä anna ihan oikeaa kuvaa lastenhuoneesta.
Boksista löytyy jonkun verran vaihdoista tai muuten vaan lahjana saatua tavaraa. Tuolilla istuu Hannalta saatu aivan ihana huovutettu nalle. Hyllyssä kaksi nallea Saanalta. Myös leijat on molemmat vaihdoista saatuja.
Vielä on siis paljon tehtävää tämän kanssa, mutta sehän vasta kiva onkin. Kerrankin boksiin mahtuu paljon enemmän kun sinne aluksi on suunnitellut. Yleensä tila loppuu kesken hyvin nopeasti.

401141.jpg

Alottelin eilen myös toista boksia. Siitä tulee taas perinteiseen tapaan olohuoneen tyylinen, joita jo jokunen löytyy. Niitä tavaroita vaan on valmiina ihan liikaakin, joten boksit saa kasaan suht helposti. Olohuoneen seinät ja lattiat ei vaan ole niitä helpoimpia tällä kertaa. Saha olisi ihan kiva, kun pitää puuta pieniä...