Tänään aamulla avasin työkalupakin ja kaivoin esiin ne harvat ja ainoat työkalut, mitä meiltä löytyy. Sen jälkeen tuhisin ja puhisin ikuisuuden, että sain Lundbyn palasiksi. Aivan järjetön homma ja vaatii todella voimaa. Huh, ihan tuli lämmin. No, kaikki hyvin, talo on nyt osissa.
Nyt illasta sitten aloin vähän remppaamaan ja sain jotain pientä aikaseksi. Tässä kuva makuuhuoneen sivuseinistä irrotuksen jälkeen.

517442.jpg

Ja tässä tilanne nyt. Mukavasti tullut väriä pintaan. Kuva vähän vääristää väriä, koska seinät on oikeasti väriltään vaalea oliivi, ei kirkkaan vihreä. Maalina käytin vihreää pienoismallimaalia valkosella akryylimaalilla seostettuna. Kiitokset vielä vihreän maalin lahjoittajalle, käyttöä löytyi =).

517443.jpg

Maalaaminen sinänsä ei ole työlästä. Suurimman homman tuotti seinien putsaus niin, että niitä pääsi maalaamaan. Vanhojen tapettien rapsuttelu vei ihan ikuisuuden. Siltä se ainakin tuntui. No, kolme seinää kyllä vaan rapsuttelin puhtaaksi.
Eteiseen tuli pieni pätkä tiiliseinää ja vähän maalattua osuutta. Tältä se näyttää nyt.

517444.jpg

Eteisen seinä on maalattu vaalean harmaaksi ja tiiliseinä on tehty leikatuista pahvipaloista. Tuolla pahvitekniikalla ajattelin joskus tehdä myös talon ulkoseinät, mikäli löytyy ylimäärästä aikaa. Tuo on meinaan myös todella hidasta.
En mä sitten muuta tänään ole askartelemaan ehtinytkään. Harmi, kun muu elämää todella haittaa näitä hommia. Jos sitä huomenna vaikka ehtisi tapetoimaan makuuhuoneen takaseinän ja maalaamaan portaat. Enempään mulla ei materiaalia olekaan.