Tänään on ollut ihanasti aikaa tehdä vaikka mitä. Pari tuntia meni parvekkeen kalusteita pestessä ja puuöljyllä sutiessa. Kamala haju siitä ainakin lähti. Yök. Mutta tulipahan tehtyä. Ens viikolla olisi tarkoitus saada parvekkeen lattialle puuritilät, jos vaan saan auton lainaan. Ne painaa niin paljon, ettei niitä jaksa tuoda julkisilla kun yhden laatikon kahden ihmisen voimin ja tarttetaan sentään kaheksan laatikollista niitä.

Ehdin tänään alottaa myös tämän kesän ihanimman projektini. Kaivoin puutarhamajaboksin esiin ja aloin kunnolla suunnittelemaan, mitä siihen voisi tehdä. Päätin tehdä lattialle isohkot ulkolaatat ja tällaset niistä sitten tuli.

594141.jpg

Taasen näitä "Niiskuneiti soveltaa"-versioita eli paksua pahvia ja akryylimaalia on tuo lattia. Yksitellen laatat maalasin ja sitten liimasin paikoilleen. Tykkään vaan jotenkin tehdä lattioita noin. Voisin kokeilla tehdä niin myös Lundbyn kylpyhuoneen lattian sitten joskus, kun sille on aikaa.
Kuten kuvasta voi myös huomata, on koko puutarhamaja vaihtanut väriä. Oli siinä hommaa maalata ja vieläkin puuttuu osa majaa, mutta ehkä viikonloppuna sitten. Itse maalaus ei niinkään iso homma, mutta lasit piti irrottaa jne. Väriksi tulee siis harmaanruskea tai ruskeanharmaa, ihan kummin vain =).