Niin se vaan on kurjaa, kun joutuu taas menemään töihin. Pitäsköhän kehittää joku sellanen työ, ettei tarttis olla töissä näin paljon tuntimäärältään... Ehtis enemmän askartelemaan.

Viimesen lomaviikon aikana tuli tehtyä jokunen kortti, vai pitäskö sanoa jokunen kymmen =). No, onhan näitä tullut tehtyä, mutta kun ilmat ei ole olleet ne parhaat, niin parvekkeella on ollut mukava istuskella kaikkien askartelutarvikkeiden kanssa. Ei täällä kotona muutakaan tekemistä ole ollut päivisin, kun mieskin on ollut töissä. Ja mökilläkin on ollut tilaa askarrella.

Jaatiinalle meni vähän reilummin kortteja, eli tarkalleen kymmenen.






Tässäpä näitä kortteja taas oli. Edelleen on aika määrä kuvia korteista julkaisematta, mutta kaikki ajallaan. Ja kun korttien teko nyt taas vähän taantuu, niin laittelen sitten hiljasempaan aikaan lisää =).

Toisaalta, jos joku innostuu vaihtamaan kortteja mun kanssa, niin ehdotuksia voi toki laittaa sähköpostiin. Olen luopumassa kohtapuolin tuon vation osoitteen käytöstä, joten jos viitsisitte laittaa tästä eteenpäin sähköpostit osoitteeseen [email protected], niin olisi tosi mukava. Kyllä mä sen toisenkin osoitteen posteja luen vielä muutaman kuukauden ja ilmottelen kyllä sitten laajemmin, kun en sinne laatikkoon enää kurkistele.