Kaksi täyttä päivää on tullut tehtyä töitä aikaansaavien ja osaavien apuvoimien kanssa. Tulos alkaa olla valmis ja aivan erityisen onnistunut omasta mielestäni. Pitkäänhän tätä haaveilin ja suunnittelinkin, mutta nyt se näyttää juuri siltä, mitä toivoinkin. Mun osa työhuoneesta näyttää siis tältä (tuo kitara ei sentään ole mun).

Tässä kuvassa on tosi huonot värit. Seinän väri on enemmänkin taloussuklaa kuin tuo, mitä kuvassa näkyy.  Askartelutarvikkeet on tehokkaasti lipastossa heti pöydän vieressä =)
1685891.jpg

Viherkasvejakin mahtuu paljon, kun ne on pieniä ja hyllyjä on riittävästi. Pienet purkit sisältää askarteluissa tarvittavia pieniä osia väreittäin.
1685895.jpg

Tässä kuvassa seinän väri tulee paremmin esiin. Hyllyt vielä tyhjinä, kun en ole ehtinyt purkaa tavaroita ulos laatikoista vielä. Pakkasin ne pois siksi aikaa, että saan tämän valmiiksi.
1685900.jpg

Kyllä mä olen varsin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen. Verhotkin vaihdoin (edelliset oli perua vanhempien olohuoneesta jostain kaukaiselta 90-luvulta), mutta siitä ei nyt kuvissa juuri näy. Se siitä kesäbudjetista sitten. Nyt on kesälomalle varatut rahat suunnilleen käytetty. Onneksi rahaa ei enää suuremmin tarvitsekaan, vaan loppuloma menee tavallisella arkibudjetilla.