Mukava, kun on taas viikonloppu. Työviikko ei ollut mitenkään huippuraskas, kun mulla oli ylimääräinen vapaapäivä, mutta riittävän väsyttävä kuitenkin. Tänään onkin taas omaa aikaa, eikä tartte tehdä mitään erityistä. Jos nyt imuroi ja pyyhkii pölyt, putsaa kylpyhuoneen ja jotain muuta pientä hommaa, niin ei niihin kuitenkaan saa koko päivää menemään. Jos vaikka askartelisi jonkun aikaa ja kävisi lenkillä. Ruokakauppaan tosin joutuu varmaan menemään. Samalla voisi piipahtaa Sinellissä, kun alkaa nuo perustarvikkeet olla lopussa. Ainakin kaksipuoleista teippiä tarttee lisää, ehkä myös jotain peruspaperia.

Mulla on nyt säästökampanja menossa askartelutarvikkeiden osalta. Kovin paljonhan en niitä muutenkaan ostele, mutta nyt on erityisen tiukka linja. Päätin jokunen viikko sitten osallistua ulkomaiseen askarteluviikonloppuun, joten lentoihin, majoitukseen sun muuhun menee jokunen euro. Tuo tapahtuma on vasta kesällä, eli ehtiihän sitä säästää siihen mennessä, mutta lennot ostin jo nyt. Saa nähdä, mitä tuolla tapahtuu. Kyse kun on pienestä sisäpiirin tapahtumasta, johon on kutsuttu vain tiettyyn posrukkaan kuuluvia askartelijoita. Eiköhän siitä kuitenkin tule yksi kesän mieleenpainuvimmista viikonlopuista =).

Ettei mene pelkäksi matkahehkutukseksi, niin tässä vielä muuta ATC-vaihtokuva. Nämä kortit vaihdoin sellaisille samaan porukkaan kuuluville, jotka myös ei ole tulossa tuonne samaan tapahtumaan.