Tässäpä jälleen kotimaisia ATC-vaihtoja. Näitä on niiiiin kiva tehdä. Onhan se toki aina hauska saada listalle uusi vaihtomaakin, mutta kyllä te kotimaiset askartelijat olette silti mun suosikkeja. Kaikkeen, kuten kansainvälisiin vaihtoihin, kun kyllästyy ajan mittaan. Tai ainakin niistä menee se uutuudenviehätys.

 

Poet Boylle.

 

Marialle.

 

Jaana H:lle

 

Olipa kyllä taas tänään varsinainen työpäivä. Ihan täysillä sai vetää menemään 11,5 tuntia ja olo on nyt sen mukainen. Huomenna on onneksi taas ihan tavallinen kaheksan tunnin pläjäys, johon kuuluu puolet opetusta ja puolet opetuksen suunnittelua. Pitäisi alkaa toukokuun tenttikaudelle suunnittelemaan tenttejä, kun niitä on taas sen neljä kappaletta pidettävänä. Mutta eipähän tartte itte olla niitä ratkomassa =).

Perjantaina pitäisi olla yksi työntekijä meiltä muuttamassa, joten saan siitä ihan oman työhuoneen. Nythän meitä on neljä samassa kopissa, joten ahdasta on ja opiskelijoita ei mahdu sisälle ollenkaan. Täytyy huomenna hakea yksi kappa kellarista ja pestä ja silittää se, kun siinä huoneessa taitaa olla jopa verhoniput. Ei meillä sellasia hienouksia tässä nykyisessä työhuoneessa ole. Voisi myös hommata pari viherkasvia, niin saisi hieman eloa huoneeseen. Laitetaan sitten kerralla tyttömäinen toimisto =).