Tuntuupa hassulta olla yksin kotona. Siitä kun on vuosia, kun olen yksin asunut, niin nämä yksinäiset viikot ovat oikeastaan aika luksusta. En mä aina haluaisi yksin asua, kun on mukava mies olemassa, mutta tuntuu ihan kivalta saada ihan omaa aikaakin välillä.Ja näin vielä, ettei koko viikon aikana tarvitse olla sosiaalinen, vaan saa olla ihan hiljaa kotona.

Olen nyt ollut neljä yötä yksin ja vielä olisi kaksi jäljellä. Nopeasti se aika vaan menee. Siirsin askartelutarvikkeita keittiön pöydälle, kun siellä on iso kuuden hengen ruokapöytä, jossa mahtuu näpertämään. Oma pieni askartelupöytä toimii kyllä hyvin tarkoituksessaan, mutta kun kerran voi viedä tilaa ihan urakalla, niin miksikäs ei.

Varmaan tässä viikonlopun aikana näpertelen ATC-kortin jos toisenkin ja laittelen niitä sunnuntaina Flickrin vapaiden korttien galleriaan. Saa nähdä, josko sitä saisi tehtyä nkpiirin joulukalenteriinkin jotain nyt, kun olisi tilaa väsätä. Jos vaikka massailisi, ompelisi tai jotain muuta, mitä on mukavampi tehdä keittiössä.

Nyt menen kuitenkin putsaamaan parvekkeen. Jos pesisi sen oikein kunnolla taas, niin voisi vaikka levittäytyä viltin kanssa lattialle kasvien sekaan lueskelemaan. Kun olisi tuoreita mansikoitakin jääkaapissa...