Onpa tullut tosi vähän kirjoiteltua tänne. Huomaa kyllä, että kun muut hommat lisääntyy, niin jostain se aika aina on pois. Nyt ei ole tällä viikolla ollut kovin paljon hommaa, mutta paranneltavaa senkin edestä.

Tiistaina sattui työmatkalla pieni onnettomuus, kun joku valopää törkkäsi mut ohi juostessaan Kehä ykköselle. Ei onneksi mennyt autoa ohi juuri samaan aikaan, mutta kaaduinpa kuitenkin. Sen verran meni iho ruttuun, että piti käydä matkalla vielä työterveyshuollossa putsauttamassa haavat ja laitttamassa siteet. Töihin jatkoin kuitenkin matkaa.

Käsi oli kipeä koko päivän, mutta tiesin, ettei siinä ole murtumaa. Jysäys oli kuitenkin aika iso, joten kestäähän siitä parantua. Yöllä alkoi kuitenkin järjetön kipu päässä ja korvissa tuntui kuin olisi tärykalvot poksahtamassa. Leukakin oli ihan jäykkä ja särki pahasti. En päässyt itse edes lääkekaapille särkylääkettä hakemaan. Keskiviikkona lääkäriin ja diagnoosina lievä aivotärähdys sekä venähtänyt olkapää. Hienoa. Eipä sitten ollut töihin menemistä enää tällä viikolla. Juuri kun olisi ollut kamala kiire.  Hoidin torstaina puhelimella aika paljon työjuttuja, mutta silti jäi paljon tekemättä. Saa näkdä, kuinka kiukkuista väkeä on töissä huomenna, kun sinne taas pääsen.

Jotain pientä on tullut tässä väsättyä kotona ollessa. Yksi nukkekotijoulukalenteri on valmiina ja muutama ATC:kin tulee vapaisiin kortteihin myöhemmin tänään, kunhan saan ne kuvattua.