Pidän aivan erityisesti enkeleistä ja nalleista, kuten varmasti blogistani on tullut ilmi.

Käytän paljon erilaisia kiilto- ja leimakuvia ATC-askarteluissa. Erityisesti leimasimista pidän tällä hetkellä todella paljon. Nykyään omistan jo yhden enkelileimasimenkin, sillä sain sellaisen mieheltäni jouluna 2007.  Yksi ihanimmista saaduista askartelujutuista on Marilta saamani "enkelin siunausta elämääsi" -leimasin. Pieni UM-leimasin, mutta teki kyllä vaikutuksen. Tämän tarkemmin mulle suunnattua lahjaa ei olisi voinut löytää.

Suosikkitarvikkeita ATC-askartelussa ovat erilaiset (ja kokoiset) haaraniitit, napit ja nauhat. Käytän myös korteissa erilaisia taustapapereita. Rakastan myös erilaisia kierrätysmateriaaleja. Se, että joku tarvike ei maksa mitään sinulle, ei tarkoita, että se olisi arvoton minulle.

Periaatteeni on, että kaikilla ei tarvitse olla kaikkea. Tarkoitan tällä sitä, että en välttämättä ilahdu, jos joku antaa minulle leimasimen tai kuvioleikkurin (näin niin kuin pelkästään askartelujuttuja ajatellen). Koska maailmassa on niin paljon kaikkea, ei kaikkea tarvitse saada itselleen. Siispä kannatankin enemmän sitä, että joku ostaa ihanan leimasimen ja leimailee sillä muillekin pari kuvaa. Tai raksuttelee kuvioleikkurilla muillekin. Harrastan itse tätä aika paljon, sillä en käytä mielestäni esim. kuvioleikkureitani tarpeeksi, jotta niistä todella olisi hyötyä. Tykkäänkin siis, että muutkin voivat hyötyä siitä, mitä minulla on.

Leimasinvärit ovat ihania. Ja kalliita. Nämä ovatkin lähinnä mieheltäni saamiani lahjoja. Erikoiskimallevärejä, kohojauheita tms. puolestaan en omista ollenkaan. Haluaisin kyllä joskus. Ehkä. Toisaalta, olen saanut muutamassa vaihdossa myös tällaisia leimoja, joten olen päässyt myös niitä askarteluissani käyttämään ja toteuttamaan juuri sitä, ettei kaikkea tarvitse omistaa.

Nukkekodit ovat edelleen se kiinnostuksen ja haaveiden kohde. Vaikka blogissa ei tätä puolta olekaan vuoteen kovin paljon esitelty, on mulla silti suuri hinku tehdä kaikenlaista pientä. Nykyään vaan tuntuu, että nukkekotijutut vie ihan järjettömästi tilaa ja siksi teenkin mielummin nykyään juttuja muille kuin itselleni. Mullahan on yli kymmenen (lähes 20) sisustettua kopiopaperilaatikkoa valmiina (sikäli kun ne koskaan voivat olla valmiita) eikä lisää enää juuri mahdu.

Nukkekotijutuissa tällä hetkellä sisustan Lundbyn 1:16-mittakaavan taloa.

Olen allerginen useammalle asialle. Harmittaa etenkin näin käsitöistä pitävänä yksilönä, etten voi olla tekemisissä villan kanssa. Villa aiheuttaa kosketusallergiana aika ikäviä rakkuloita ja hyvin nopeasti. Kyllähän mä voin nukkekotiin saamani villatyynyn paikoilleen laittaa, mutta esim. askarteluissa en itse villaa voi käyttää, neulomisesta puhumattakaan. Onneksi myös puuvilla, akryyli ym. langat on keksitty.

En erityisemmin pidä kovin hempeistä väreistä. Vaaleansininen ja -punainen eivät ole  minua varten. Tietysti, esimerkiksi kortteja tehdessä käytän niitä värejä hyvinkin paljon,  sillä enhän minä kortteja itselleni tee =).

Lempivärini ovat tummanpunainen ja musta. Pidän myös harmaan eri sävyistä sekä tummasta  violetista. Kotonani olohuone on puna-harmaa, kuten myös keittiö, kun on samaa tilaa. Lähes kaikki kalusteet on tummaa puuta. Makuuhuone pitää sisällään vihreää ja  luonnonvalkoista. Kylpyhuone on sinisen eri sävyjä, ei kuitenkaan kovin hempeää.  Vaatteissa suosin juuri mustaa ja punaista. Uutena tulokkaana on ruskea, koska mustat  vaatteet ovat kesällä valitettavan kuumia.

Neonvärit eivät todellakaan ole mua varten. Niistä saa vaan huonon olon. Tai migreenin.  Näitä värejä en käytä edes askarteluissa, joita teen muille.