Enpä ole tänne monta kertaa ihan vaan yleistä höpinää laittanut, joten tässä sitten vähän vaihtelua.
Ilta on menny mukavasti tavaroita pakatessa. Tänään siis alotettiin tavaroiden kasaaminen. Pois menevät vaatteet ollaan jo katottu aiemmin ja eilen siivottiin kellari ja heitettiin pois kaikki ylimääränen. Talvivaatteet pääty jo laatikoihin ja jotain yleistä, kuten kirjoja, on tullu myös pakattua. Tästä se siis taas alkaa. Tuo taas on meiän kohdalla kyllä paikallaan, kun ollaan tässä viime vuosina jonkun kerran muutettu. Tai siis ensin mies muutti Espooseen ja mä Helsinkiin. Tulin sitten Espooseen kuukauden päästä perässä =). Sitten mies muutti Otaniemeen ja mä jonkun ajan päästä kans. Sitten mä vaihoin Otaniemessä asuntoa ja sen jälkeen muutettiin tähän. Ja nää muutot tapahtu kaikki alle kolmen vuoden sisään. Nyt ollaan taas menossa. Eiköhän tää muuttokierre tästä joksikin aikaa nyt rauhotu, kun omaa asuntoa ei tuu ehkä vaihdettua niin tiheään. Ja on kerrankin mukava koti.
Pitäs alkaa kattomaan lähemmin juhlapaikkaa häille. Ihana puhelinrumba on ollu käynnissä jo viikon, mutta vielä ei oo löytyny yhtään sopivaa paikkaa. Muutama kiva on kyllä tullu vastaan, mutta ne on ollu joko varattuja kyseisenä ajankohtana tai sitten hinta on ollu mun kuukausipalkan luokkaa, joten on suosiolla päädytty etsimään muuta vaihtoehtoa. Ja nyt heinäkuussa ei oikein missään vastailla puhelimeen, joten on vähän hankala kyselläkään mitään. Huomenna mennään kattomaan yhtä paikkaa, johon mellä olis jopa varaa. Toivottavasti se ois hyvä, niin pääsis tästäkin hössötyksestä ja vois taas keskittyä tähän muuttoon ja siihen liittyviin juttuihin. Sata ja yks asiaa hoidettavana.
Aina kun on aikaa, niin oon virkannu. Mitään nukkekotijuttuja en oo tehny ihan siitä syystä, että ei oo tällä hetkellä tilaa, mihin tarvikkeita levittää. Kirjahyllyn sisältö on purettu ympäri asuntoa, kun sitä just lajitellaan, joten ei oo missään tilaa. Ehkä sitten ens viikolla. Tai sitä seuraavalla.