Miten voi ihmisen elämä olla näin hiljasta ilman askartelua. Ei sen puoleen, että ei mua nyt kovin paljon ole vielä askartelututtanutkaan, mutta silti. Virkkuukoukku toimii edelleen ihan hyvänä väliaikasena korvikkeena, kun nukkekoti pitää musta lomaa vielä melkein kuukauden.
Eilen oli pitkästä aikaa kunnon leipomisilta. Tein kaks pellillistä mokkaleivoksia, joista suurimman osan vein tänään töihin. Pikkuveli sai myös osansa leivoksista eilen. Viime viikonloppuna tein aika paljon leipää, eli sitäkään ei tartte ostaa / leipoa vähään aikaan. Nyt on kyllä hyvä sauma kuluttaa kaikki leivonta-ainekset loppuun ennen muuttoa, niin ei tartte kannella kilokaupalla jauhoja  yms.
Käytiin muuten tiistaina tekemässä huonekaluostoksia. Löyty ihana sohva, joka päätettiin hommata. Värinä punanen, mun mieliksi. Mies päätti sohvan mallin ja minä kankaan. Reilua, eikö? En mä kuitenkaan siinä sohvalla löhöä, mutta vaikuttaahan se aika suuresti olohuoneen olemukseen. Ruokapöytä ja tuolitkin löyty. Hyvä niin, koska meillä ei oo koskaan ollu ruokapöytää =). Ja sänky löyty myös. Vähänkö me juhlitaan, kun päästään nukkumaan 40 senttiä leveämpään sänkyyn. Ainakin näillä helteillä on mukavampi nukkua vähän kauempana toisesta.