Laitoin tunne oikeaan sivupalkkiin nyt kohdan Vanha nukkekoti. Siellä on arkistossa kaikki ne viestit kuvineen, jotka siihen eilen tuhottuun viritelmään liittyi. Kuten varmaan huomaatte, niin kellari, sisustusliike, kukkakauppa ja sauna jäivät edelleen.
Tänään illasta yhdistelin eri huoneiden tavaroita ja sommittelin noista jäljelle jääneistä bokseista sellasia hieman valmiimpia kokonaisuuksia. Liimailin tavaroita kiinni, kun ne on nyt roombokseja, joten niitä ei ole tarkoitus uudelleensisustaa jne.

Tellervon entinen keittiö on nyt ihan vaan keittiöboksi. Ei vielä valmis, esim. verhot puuttuu ja toisen puolen ovi, mutta kaikki ajallaan.
161147.jpg

Kodinhoitohuone, joka siis on edelleen saunan ja kylpyhuoneen jatkeena, näyttää nyt tältä. Hieman tuli lisätäytettä. Kuten kuvasta näkyy, kylpyhuoneen puolella häämöttää Iinan vanha lavuaari ja Allun potta =).
161148.jpg

Honkavaarojen vanha keittiö sai Olavin vanhan kaluston. Hyllyt kaipaa vielä todella paljon täydennystä, mutta sitä on kyllä luvassa, kunhan vaan ehtii. Tästäkin boksista puuttuu vielä ovet molempiin suuntiin sekä ikkunoista lasit.Verhotkin voisi laittaa ja...
161150.jpg

Tällä hetkellä on sellanen olo, että olisinpa tajunnut tehdä tämän muutoksen aikasemmin.