... voiko ihanampaa aamua ollakaan. Olo on sen mukanen. Käytiin tänään Helsingin keskustassa pyörimässä miehen kanssa. Oli aikasta paljon muitakin liikkeellä. Eihän me mitään formula-auton esittelyjä muitettu, kun sinne ponkastiin. Huonekaluja käytiin hieman kattelemassa.
Sain aika mukavan yllätyksen, kun mut vietiin Hobboksille. Sain valita ittelleni myöhästyneen synttärilahjan, kun en sellasta vielä ollut saanut (me ei kyllä yleensä osteta toisillemme edes joululahjoja). Löysin kyllä ihan sata ihanaa kirjaa, mutta päädyin sitten lopulta kahteen. Ensimmäinen on Making Doll's House Interiors ja toinen Making Miniatures (projects for the 1:12 scale doll's house). Niitä mä nyt sitten oon pläränny alusta loppuun ja lopusta alkuun. Hyvä, että eilen sain pakkailut mallilleen =).
Piipahdettiin Tiimarissakin ja sieltä löyty niitä miniruukkuja. Kiitokset vielä Marialle vihjeestä. Tässä vielä kuva ruukuista, jos joku muukin on sellasten tarpeessa ja miettii, miltä ne näyttää. Pienimmän halkasija siis noin sentin luokkaa.

149282.jpg