Juu, netistä ei ole vieläkään kuulunut mitään. Ei siis ole vielä ainakaan tänä viikonloppuna kotona mahdollisuutta surffailla nukkekotiblogeissa. Höh. Mä alan saada kohta pahoja vierotusoireita...
Kuulinpa eilen pitkästä aikaa vanhemmistanikin. Ne on tällä hetkellä Kanadassa ja kotiutuvat kuulemma loppuviikosta. Olivat löytäneet sieltä toooosi ison askartelutarvikekaupan. Saa nähdä, tuleeko sieltä tuliaisina jotain mielenkiintosta. Askartelutarvikevarasto on ainakin mun osalta todella olematon tällä hetkellä. Ei vaan oikein ole ollut aikaa päivitellä sitä. Kaikenlaista tarviketta puuttuu. Niistä vähistä tarvikkeista on syntynyt viime aikoina lähinnä kortteja. Onpahan ainakin korttivarasto tällä hetkellä sen verran iso, ettei juuri löydy juhlaa, johon ei olis korttia valmiina. Lisää korttejakin vois tietty tehdä, kun ainahan niitä juhlia tulee.
Edelleen odottelen, että ehtisin joku päivä töiden jälkeen käydä kyselemässä puulaatikoiden tekoon tarvittavaa vaneria jostain. Ajattelin, että jos vaikka K-Rauta tai joku vastaava myis mulle valmiiksi sahattuja paloja, jotka vois vaan liimailla / naulailla yhteen. Voisin haluta vähän isompia bokseja tällä kertaa.
Huomenna olis tarkotus lähteä metsästämään hääpukua ja olohuoneen verhokankaita. Toivottavasti edes toinen löytyisi, niin saisi vähän hää- tai sisustusprojektia eteenpäin. Olohuone on kyllä muutenkin vielä aivan vaiheessa, kun ei ole yhtään huonekaluakaan, mutta verhot toisi jo aika paljon kodikkuuden tuntua asuntoon. Haaveilen myös puukaihtimista olohuoneen ja keittiön ikkunoihin, mutta niillä on sen verran hintaa, että taitaa mennä ainakin seuraavaan palkkaan niiden hankkiminen.
Samalla kun hommaan vaneria tms. nukkekotiprojektiin, niin voisin hommata isomman palan sängyn päädyksi. Ajattelin, että voisin päällystää vanerin vaahtomuovilla tms. ja laittaa kivan kankaan päälle, niin saisi hieman omanlaisen sängynpäädyn. Meillä kun on sen kokonen sänky, ettei kaupasta tahdo löytyä mieluisia päätyjä.