Nyt täytyy kerrankin tulla tänne löpisemään ihan joutavia. Tai siis ei yhtään nukkekotijuttuja, vaan ihan muuta. Käytiin tänään huonekalukierroksella, kun päätettiin, että etitään sitten makuuhuoneeseen kalusteita sängyn seuraksi, kun ei kerran olohuoneeseen löydy. Käytiin samalla maksamassa meiän sohva, joka tuodaan kotiin torstaina.
Ette ikinä arvaa? Löydettiin aivan ihana sängynpääty. Siis oikeesti. Se on tosi yksinkertanen, tummaa puuta, eikä mitään koristuksia, mutta kuitenkin. Pointtina on se, että se on 180 senttiä leveä. On ollu kyllä varsinainen tuskien taival löytää sen levystä sängynpäätyä. No, torstaina se sitten tulee sohvan kanssa kotiin. Samalla kotiutuu myös kaks yöpöytää, iso ihana peili puukehyksillä ja kaks pientä hyllykköä. Helpottaa ihan kamalasti, kun saatiin noin paljon ihania kalusteita hommatuksi kerralla.
Samalla reissulla mies yllätti mut aika mukavasti. Käytiin bussia odotellessa toisessakin kaupassa ja mut ohjattiin heti lyhtyhyllykölle. Valitsin parvekkeelle ison ja pienen lyhdyn ja sain niihin vielä kynttilätkin sisälle.
Nyt sitten pitäs jaksaa odottaa vielä torstaihin, että saadaan huonekalut kotiin. Onneks voi aina askarrella, niin ei tartte hyppiä kärsimättömänä ympäri asuntoa.