Askartelutarvikkeita en ole päässyt näkemäänkään pariin päivään, mutta virkkaaminen kulkee taas ihan mukavasti. Tänään oli ihan töissä loistava mahdollisuus saada jokunen rivi kaitaliinaa tehtyä, kun oli väitöstilaisuus. Siellä sitten takarivissä tuli väsättyä sentti jos toinenkin tuota punaista kyhäelmää. Taisi tulla noin 40 senttiä valmiiksi siellä istuessa. Nyt liinalla on jo enemmän pituutta kun mulla =). Valmistunee siis tuokin projekti ensi viikolla.

Eilen sain tehtyä pari riviä yhtä joululahjahuiveista. Ei mikään iso saavutus, mutta pienissä erissähän sitä on hyvä tehdä, niin ei kyllästys iske. Haaveilen jo kovasti seuraavasta virkkaustyöstä, mutta kun on vielä ne kaksi huivia ja tuo kaitaliina kesken, niin menee jonkin aikaa ennen kun uskallan uutta alottaa. Ihme kyllä pienintäkään kyllästymisen merkkiä ei vielä virkkaukseen ole havaittavissa tällä suunnalla, vaikka sellasta pahasti pelkäsinkin. Voi siis olla, että tällä kertaa innostus on hieman pidempikestosta kun yleensä.

Ihan Itsen tämänhetkisessä nukkekotivaihdossa on teemana joulukalenteri. Tai siis kaikki tekee oman osansa, että saadaan osallistujille nukkekotijoulukalenterit. Tavarat pitää postittaa emolle ihan lähiakoina, joten siellä lienee aika hinku päällä availla pikkupaketteja. Olen kyllä hyvin tyytyväinen, ettei mun postiluukusta tipahda 17 pakettia, jotka pitää lajitella ja postittaa takasin. Ei siinä lajittelemisessa mitään, mutta 17 melkein puolen kilon pakettia postiin on aika saavutus. Jentsu pääsee siis oikein urheilemaan tämän vaihdon osalta =).

Haaveilen tässä kovasti, että ehtisin huomenna tekemään paljon käsitöitä. Nyt alkaa tuntua siltä, että voisi tuo askarteluinto palailla viikonloppuna. No, huomenna vasta pääsen askartelemaan. Saa nähdä, mitä viikonloppu sitten tuo tullessaan. Toivottavsti jotain, josta voisi kuvankin laittaa...