Tänään taas näpertelin vähän nukkekotikoossa. Pitkään ihailin Riitan tekemiä ruokailuvälineitä ja päätin sitten näpertää samantyylisiä. Tein tuollasen ruokailuvälinelaatikon, jonka koko on noin 3,5 cm x 4 cm ja sinne sitten sisään Elegian haarukat, veitset ja lusikat. Varret on tehty putkihelmistä, joiden päät on maalattu mustaksi, koska Elegiassakin on mustat päät. Seuraksi noille tein vielä kakkulapion ja tarjoiluhaarukan sekä salaattiottimet. Salaattiottimiahan ei tuollaisena Elegiasta löydy, mutta tämä onkin nukkekoti, ei oikea maailma =).
Ruokailuvälinelaatikon pohjallakin olevasta sametista piti vielä näpertää muutama raamattu, kun siihen näytti tuo matreiaali sopivan.

331941.jpg

Virkkausinto on viime aikoina ollut ihan järjetön. En muista, että olisin koskaan aiemmin jaksanut virkata näin pitkään. Viimesen vuoden aikana on syntynyt varmaan puolet, jos ei enemmänkin, mun elämäni aikana virkkaamista jutuista. Viimesen vuoden aikana oon huiveja tehnyt ainakin kaksitoista, seuraava valmistunee lähiaikoina. Yhdet tossut väsäsin juuri, sukat on tulossa. Parvekkeelle tein keväällä kaksi tyynyä, pikkupeiton ja varmaan kymmenen ruukunalusliinaa. Pitkän kaitaliinan ja sille seuraksi kaksi pikkuliinaa sain tehtyä ennen joulua. Siis oikeasti, mä hukun kohta virkattuihin töihin, vaikka niitä kovasti lahjaksikin antelin jouluna.