Tänään on tullut tehtyä noin 20 ATC:ta. Ihan kiva pino. Viikonloppuna tuli tehtyä ehkä jokunen enemmän, koska tänään vein postilaatikkoon kaheksan kuorta, joissa oli kortteja. Tulossa siis jokunen takasinpäinkin tässä lähiaikoina, mahdollisesti.

Kävin tänään hommaamassa yhden pakkauksen lisää keräilykorttimuoveja. Nyt siis mahtuu 90 uutta korttia kansioon. Ois ehkä pitänyt hommata samalla toinenkin satsi noita, kun mietin jo nyt, että oon tekemässä useamman isomman vaihdon, joilla noista taskuista täyttyy jo yli puolet. No, kunhan postiluukku taas kolisee, niin katon tilanteen taas uudestaan. Nyt ei olekaan tullut postissa mitään kivaa moneen päivään. Viimeksi keskiviikkona taisi tulla jotain mulle.

Nukkekotijuttuja en ole tänään ehtinyt miettiä ollenkaan. Seuraava boksi on kyllä sinänsä suunnitteilla, että tavarat on kasattuna pöydälle, kunhan vaan saan sen boksin tehtyä. Laatikkokin on valmiina, joten paljon ei puutu. Viitisen tuntia aikaa, niin saan varmaan boksin kasaan niin, että tarvii vaan sisustaa noilla tarvikkeilla, joita on valmiina edelleen yli sallitun rajan. Yritän kutistaa valmiiden tavaroiden määrän kahteen pakastusrasiaan, mutta edelleen on kai viisi tai kuusi rasiaa. Lisää bokseja siis tulossa jossain vaiheessa. Jouluboksiin on edelleen aika paljon tavaraa, joten ehkä mä sen sitten juhannuksena väsään =).