Tänään on tullut askarreltua melkein enemmän kuin laki sallii. Taavalle on nyt valmiina 61 korttia, eli projekti on reilusti yli puolen välin. Lisäksi olisi 28 korttia tehtävä Tiinan aakkosvaihtoon, mutta nuo valmistunee aika helposti sitten, kunhan keksin sopivat aiheen J-kirjaimelle. Se on siis mun kirjaimeni tässä ryhmäswapissa.

Ehdin tänään jopa siivoamaan askartelujen välissä. Huomiselle ei siis ole sinänsä mitään erityistä kotityötäkään tiedossa. Pyykit voisi kyllä silittää, mutta siihen ei onneksi kauan mene. Saan siis jatkaa näpertelyjäni huomenna vielä ihan rauhassa.

SAY2 alkaa jo ensi viikon sunnuntaina. Mä odotan jo ihan kamalasti, mitä kaikkea ihanaa tuon systeemin kautta tulee tapahtumaan. Tänään kävin pikaisesti ruokaostosten lomassa muutamassa jokseenkin askartelutarvikkeita myyvässä kaupassa ja mietin erilaisia yhdistelmiä, mitä voisin omalle ystävälleni laittaa. Kaikenlaista kivaa tulikin mieleen, joten odotan tällä hetkellä enemmän, että pääsen itse lähettämään jotain kivaa omalle ystävälleni.