Tässä sitä töissä istutaan ja katsellaan, kun lämpömittarissa juoksee lukemat. Odottelu sinänsä on aika tylsää, kun pitää vain välillä katsoa, että koska kaappi alkaa saavuttamaan oikean lämpötilan ja pääsee taas oikeasti töihin. Tällaista työtä en olekaan ennen tehnyt, mutta tänääpä sitten tähänkin hommaan jouduin. On tässä hyvätkin puolensa. Ehtii meinaan tässä samalla kirjottelemaan blogiin, jota ei tänään enää töiden jälkeen ehdi =).

Mutta asiaan. Tällä kertaa puhtaasti nukkekotijuttua. Kuvia ei tänään ole luvassa, kun ei niitä tällä mun työkoneella ole, eikä mitään kuvattavaa vielä ole. Viikonloppuna pitäisi jo olla.
Suunnitelmissa on seuraava boksi. Tai no, mulla on melkein valmiina yhden boksin tarvikkeet. Pitäisi vain tehdä lattia ja tapetoida seinät sekä maalata katto + tietysti sisustaa se noilla tarvikkeilla. Vaikka en olekaan nukkekotijutuista kuvia laitellut pitkiin aikoihin, niin seuraava boksi on kovasti tuloillaan. Kyseessä on yksiön keittiö, jossa on juhlat menossa. Mukana on paljon vaihdoista saatuja tarvikkeita, joita edelleen on noin litran verran purkissa odottamassa bokseihin pääsyä. Mukava saada noita myös vähän esille, kun muiden tuotoksia on niin kiva ihailla ja saa samalla vähän erilaisuutta omiin bokseihinkin.
Tarkalleen en osaa sanoa, millainen juhla keittiössä on käynnissä. Voisi olla vaikka tupaantuliaiset, kun pyyhkeitä yms. mulla on sinne pääsyä odottelemassa. Ja ihan selvästi juhlan kohteena on nainen, sillä lahjat on selvästi suunnattu naiselle. Ei mulla mitään erityisen miehisiä nukkekotijuttuja kyllä olekaan tehtynä. Kauluspaidatkin lähinnä kukikkaita =).
Kun nuo tarvikkeet kasasin, huomasin, että alkaa olla valmiit jutut kohta vähissä. Nyt siis voisi alkaa jo suunnittelemaan jotain ihan uutta boksia, johon voisi tehdä kaiken uutena. Noissa muutamassa edellisessä boksissahan on ollut aika paljon sen puretun nukkekotiviritelmän tavaroita, joten huonekalut on isolta osin ollut valmiina. Tässä viikonloppuna työn alle pääsevään boksiin tosin tein jo jonkun verran uusia kalusteita, mutta vanha hella ja jääkaappi sieltä ainakin löytyy.
Haaveissa on myös nyt kesää kohti mentäessä sisustaa lyhty puutarhahuoneeksi. Mulla on vaan ongelma, että olen joulusta asti kattellu sopivaa lyhtyä tai muuta lasilaatikkoa, mutta en vain ole hyvää löytänyt. Pitäisi olla riittävän iso, että saisin sinne mm. aurinkotuolin, mutta ei kuitenkaan ihan ylettömän korkea. Pari muuten hyvää lyhtyä on löytynyt, mutta korkeutta on lähemmäs puoli metriä, joka on ihan liikaa puutarhamajaksi (nukkekotimittakaavassa kuusi metriä korkea puutarhahuone olisi aika outo).