Väsäsinpä tässä viisi pientä yllätystä, jotka laitan meneillään olevien ATC-ryhmävaihtojen mukaan. Arvon siis vaihtoihin osallistuneista viisi, joille nuo tuuppasen kuoriin mukaan. Kyseessä on siis tosiaan pienet yllätykset, joten mitään kovin hienoja juttuja ei kannata odottaa. Saa nähdä, jos innostun tekemään muutaman lisää vielä joku päivä. Osallistujia on mun lisäksi 17, joten ihan kaikille en kyllä ehdi ekstroja tekemään. Mutta se ei liene näiden vaihtojen tarkotuskaan =).

Tänään saapu jälleen paljon ATC-postia. Tanjan, Vanillan, Marjan ja Ellun kuoret odotti eteisessä, kun tulin töistä. Yli puolet vaihtojen kuorista on jo saapunut. Kyllä te olette ahkeria askartelijoita!

Nukkekotiaskarteluhinku alkaa olla jo aika suuri. Ajattelin, että voisin viikonloppuna viimeistellä yhden vaihdon tavarat ja laittaa ne sitten maanantaina maailmalle. Jos olisin kerrankin oikeasti ajoissa.
Toinenkin nukkekotivaihto on tulossa, mutta sen osallistujamäärästä ei vielä ole tietoa eikä aihetta päätetty. Siihenkin olisi mukava päästä tavaroita tekemään. Menee kohta pelkiksi vaihdoiksi tämä mun elämä, mutta väliäkö sillä. Mukavaa puuhaa kun kerran on. Olisi vaan oikeasti enemmän aikaa...