Tällä kertaa luvassa vain ja ainoastaan yleistä höpinää. Kamerassa on jokunen kuva, mutta ei niitä saa koneelle siirrettyä ilman USB-piuhaa ja toiseksi, en viitsi niitä muiden koneille siirrellä. Omalle sitten vasta.
Korttitarvikkeet on kotona, joten eipä ole yhtään korttia tullut tässä tehtyä. Paikallisesta sekatavarakaupasta löysin virkkauslankaa (1,25 koukulle) ihan kivaan hintaan, joten hommasin sitä kaksi kerää. Yhden minimaton olen Lundbyyn tehnyt ja hattukokeilujakin on nukkekotiin tullut. Aika vähän on tullut oltua paikoillaan, että olisi voinut virkata. Enimmäkseen tulee kierrettyä miehen kavereita ja tuttavia ja ravattua muutenkin mitä erilaisimmissa paikoissa. Keskiviikkona on taas junassaistumista luvassa, joten eiköhän sitä sitten vaihteeksi jotain minivirkattuakin synny. Mitään nukkekodin liinoja tuosta langasta ei voi tehdä, kun on todellakin enemmän paita- tai mattopaksuista lankaa. Mutta, onpahan sitten kohta toinen ompelimollinen hattuja kasassa =).
Pitääpä täällä hehkuttaa, kun kerran asian taas muistin. Siitä samaisesti paikallisesta sekatavarakaupasta löytyi aika hyvä määrä kiiltokuvia. Taisin kommata 8 tai 10 arkkia, kun olivat 50 senttiä kappale. Siis mistä etelä-Suomesta saa kiiltokuvia tuohon hintaan? Ja nuo on siis ihan samoja kuin mitä esim. Sinelli myy. Valikoima tosin oli täällä parempi ja oli nimenomaan niitä pieniä kiiltokuvia, joita voi helposti käyttää ATC-askarteluissa.
Ja pitää mainita toinenkin askarteluun liittyvä mukava asia. Mut luvattiin virdä paikalliseen pieneen ompelupuotiin. Käytiin siellä joulun aikaankin ja sieltä löyty vaikka mitä toinen toistaan ihanampia nauhoja, nappeja yms.  Toivottavasti on tuo paikka auki illalla eikä mene kolmelta kiinni. Muuten ei sinne ehditä. Täytyykin tästä mennä laittamaan ruokaa. Kerrankin on myös aikaa kokata kunnolla. Mä voisin kyllä lomailla vaikka vuoden...