En todella toivonut saavani tällaista tänne joku päivä kirjoittaa, mutta tällä hetkellä kiukuttaa sen verran, että pakko avautua ja kysellä neuvoja, sekä tietysti varoittaa muita.
Sovin huhtikuussa Sinin (sniniii.vuodatus.net) kanssa 99 kortin ATC-vaihdosta. Aikatauluksi sovittiin juhannukseen mennessä postitus. Omani toimitin muutamassa erässä reilusti ennen aikarajaa. Sini lähetti joskus kesäkuussa 20 kortin erän, mutta sitten ei kuulunut enää mitään. En ole saanut nyt heinäkuussa sähköpostilla yhteyttä ja joku aika sitten blogikin muuttui salaiseksi. Osaisiko joku vähän vinkata, missä mennään? Näin suoraan sanottuna luottamus ainakin on kadotettu, luultavasti pysyvästi. Olisi ollut reilua ainakin ilmoittaa, onko kortteja jossain vaiheessa tulossa.

Poistan tämän kirjoituksen heti, kun saan lopullisen selvyyden tilanteesta eli kortit kotiin. Ei ole tarkoitus julkisesti parjata ketään, mutta ei myöskään ole hyvä, jos tällaista käytöstä sallitaan ja sama henkilö pääsee käyttämään hyväksi monia.