Niin ne kaksi kesäisintä kuukautta vain meni että hujahti. Kuten tuolla toukokuun ryhmävaihdon kohdalla vähän mietin, niin nyt elokuussa voisi laittaa parit uudet vaihdot näin kesätauon jälkeen. Säännöt yms. on ihan samat kuin ennenkin. Tehdään ja lähetetään yhdeksän korttia ja saadaan saman verran takaisin. Korttien mukaan liitetään palautuskuori ja riittävästi postimerkkejä.

Ensimmäinen aihe on "nalle" ja ainoa vaatimus kortin koon lisäksi on, että kortissa esiintyy jotain nalleen liittyvää. Toisena aiheena on "tästä minä pidän" eli kortti kertoo jotain tekijästään. Kyseessä voi olla vaikka koirat, muffinssit tai jääkiekko. Kunhan se on jotain, josta tekijä pitää. Kolmantena aiheena on syksy, joka sekin on varsin laaja käsite.

Korttien viimeinen postituspäivä on 6.9. eli aikaa askartelulle on reilusti. Jos kortit myöhästyvät pahasti, eikä myöhästymisestä ole ilmoitettu, ei kortteja oteta mukaan vaihtoon. Merkitsen ryhmävaihtojen sivulle tiedot, kun kortit ovat saapuneet. Yritän myös muistaa ilmoittaa jokaiselle henkilökohtaisesti. Jos epäilet, että korttisi ovat kadonneet, ota yhteyttä, niin selvitellään tilannetta. Näitä katoamisiakin on tapahtunut aika paljon viime aikoina.

Ilmoittautuminen suoraan kommentteihin. Jos sinulla ei ole osoitettani, niin saat sen laittamalla sähköpostia ([email protected]).

Aihe1: Nalle
1. iitaliini
2. Ritva L.
3. Tiina
4. Saana
5. Tristesse
6. Manssu
7. Arja
8. Tuula
9. Marjuska

Aihe2: Tästä minä pidän
1. iitaliini
2. Jaatiina
3. Hanna
4. Saana
5. Tristesse
6. Manssu
7. Evelin
8. syyshelmi
9. Merja

Aihe3: Syksy saapuu
1. iitaliini
2. Ritva L.
3. Saana
4. Tristesse
5. Manssu
6. Evelin
7. Arja
8. Tuula
9. paperi40

Vaihdot ovat nyt täynnä. Askarteluintoa kaikille!