Eilen illalla katselin omia korttitarvikevarastojani ja totesin, että leimakuvia on tosi vähän. Siis enää muutama. Tarkoitan siis sellasia leimakuvia, joita en ole itse leimannut, vaan vaihtanut jonkun kanssa. Tästä siis tämä idea. Yritin katsella usemmasta blogista, josko joku muu olisi juuri nyt tällaista järjestämässä, mutta ei sattunut löytymään.

Järjestän siis leimakuvavaihdon. Voin vaihtaa vaikka yhden kanssa, mutta jos innokkaita vaihtajia löytyy useampia, niin voin tehdä toki vaihdon useamman kanssa tai sitten tehdään ryhmävaihto (tämä lienee kaikkien kannalta kannattavinta, niin saa paljon erilaisia leimakuvia).

Mulla on tällä kertaa kovat vaatimukset leimakuville. Itse kuvien kuviot eivät ole se oleellinen osa vaatimusta, mutta muut vaatimukset kyllä. Olen kahdessa leimakuvavaihdossa pettynyt todella pahasti saamiini leimakuviin, koska kuvat ovat olleet niin suttuisia, ettei niitä ole voinut käyttää mihinkään (jos edes tunnistnut, mitä kuva esittää), eli tällä kertaa laatu korvaa kyllä määrän. Leimakuvien tulee olla ns. täydellisiä, eli koko kuvan tulee olla selkeä. Leimaväri saa olla mikä tahansa, mutta se leimataan valkoiselle tai vaalealle paperille tai sitten mustalla musteella värilliselle paperille. Ei siis sinistä mustetta vihreälle paperille tai keltaista punaiselle tms. Ne näyttävän aivan kamalilta, jos ei juuri sellaisia kuvia kaipaa. Muuten siis mulle käy minkälaiset leimakuvat tahansa, ihan pienen pienistä isompiinkin (käytän kuvia lähinnä ATC-korteissa, joten ei tarvitse olla isoja). En käytä leimakuvia myytäviin kortteihin, eli leimojen ei tarvitse olla kyseistä sorttia.
Voin laittaa sähköpostilla kuvat kaikista leimasimistani, joten saat itse valita, mitä leimakuvia minulta haluat. Minulla on myös aika laaja valikoima mustevärejä, joten väritoiveitakin saa erittää. Myös värillisiä papereita löytyy, eli paperitoiveitakin saa esittää. Koholeimoja en pysty tekemään, kun niihin ei ole välineitä.

Jos haluat vaihtaa, niin laitapa sähköpostia tulemaan (osoite oikeassa ylänurkassa) ja sovitaan tarkemmin leimakuvista ja määrästä. Jos haluaisit tehdä ryhmävaihdon, niin laita myös kommentti tähän viestiin, että muut tietävät ryhmävaihtajia olevan.

Älkääkä pelästykö tuota mun vaatimusjuttua. Haluaisin vain oikeasti sellaisia leimakuvia, joita voin myös käyttää =). Kyseisissä vaihdoissa taso oli oikeasti aivan järkyttävä osalla vaihtajista, enkä varmasti ole ainoa niihin vaihtoihin osallistunut ja sitä mieltä oleva.