Tänään tuli tehtyä vähän lyhyempi työpäivä. Yksi syy siihen oli se, ettei viime yönä päänsäryltä saanut kunnolla nukuttua ja toinen syy on se, ettei ollut mitään kiireellistä työtä.

Eilen illalla innostuin taas mineilemään, kun ilmoittauduin yhteen swappiin. Aiheena on herkut, joten aika monenlaisia juttuja voisi siihen tehdä. Intoa riitti sitten vähän liikaakin, kun tänään töiden jälkeen aloin kattelemaan herkkuvuorta, niin kyllä riittää vähän useampaankin swappiin. Tuosta määrästä herkuttelua saisi kyllä helposti huonon olon ja 5 kiloa lisäpainoa. Täytynee siis hieman miettiä vielä, mitä kyseiseen swappiin laitan ja mitkä jää "varastoon". Voin jo luvata, että Saana tulee saamaan yhden luukullisen herkkuja joulukalenteriinsa =). Kuvia näistäkään näpertelyistä ei siis voi vielä laittaa, kun eivät ole perillä vastaanottajillaan ennen marraskuun alkua.

Tänään voisi tehdä vähän lisää ATC-korttipohjia, kun ne alkaa uhkaavasti huveta. Yhdestä isosta kartongista tulee 48 pohjaa, joten kyllä se aika pitkäksi aikaa riittää, mutta hyvä niitä on olla valmiina ajoissa.

Ja marraskuusta tulikin mieleen, että laitoin tänään viisumihakemukset marraskuulle. Tarkoituksena olisi lähteä tutustumaan Pietariin. Kerran olen Venäjän puolella käynyt, mutta siitä on jo ikuisuus aikaa. Mukava päästä käymään jossakin.