Kylläpä olikin mukava laittaa aamulla iso määrä kirjekuoria postiin. Postiruuhkaa on siis luvassa tänne suuntaan viikon tai parin sisällä. Tässäpä ulkomaille menneitä kortteja siis.

Tykkään edelleen tehdä mustavalkoisia kortteja. Tässäkin niitä on kaksi. Voisin veikata, että ne on yksi yleisimmistä teemoista, joilla kortteja teen. Enkeleistä tykkään itse, joten niitäkin tulee tehtyä jonkun verran. Enkelit vaan ei maailmalla ole mitenkään suosiossa, joten niitä ei kansainvälisesti juuri tule vaihdettua.

Olen miettinyt, miksi monilla kansainvälisillä tahoilla mun kortit on aika suosittuja. Suositulla tarkoitan sitä, ettei tule negatiivista palautetta ja kortit vaihdetaan hyvin helposti. Päädyin sellaiseen päätelmään, että mun kortit on tosi neutraaleja aiheiltaan. Monet ulkomaiset askartelijat tekee aika voimakkailla milipiteillä varustettuja kortteja, eli aiheina on uskontoja, politiikkaa (presidentin vaalit on ollut aika suosittu teema ajankohtaiseen aikaan), alastomuutta jne. Mulla kun korteissa on lähinnä kukkia, eläimiä, tuntemattomia ihmisiä tai muuta merkityksetöntä, joka ei varmasti jaa mielipiteitä aiheen puolesta kovin rankasti. Vai oletteko kuulleet, etä ruusun kuvasta käydään rajua keskustelua ja kädenväätöä sen sopivuudesta kortin aiheeksi? :)